OVER ONS

Schakel Advies is een begrip op het gebied van administratie en belastingzaken. Het kantoor is gevestigd aan de Prinses Margrietstraat 3 in Waarder en wordt geleid door Rien Schakel. Schakel Advies staat voor persoonlijk contact, duidelijk en eerlijk advies en servicegericht.

Schakel Advies zorgt ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de fiscus zijn opgelegd en proberen voor iedere cliënt het maximale eruit te halen. Daarbij vinden wij het niet erg om dat beetje extra informatie te verschaffen of advies te geven dat u nodig hebt om juiste keuzes te maken. De kennis en ervaring verkregen vanuit opleiding, bedrijfsleven en klantenkring geven ons de mogelijkheid onze diensten tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven aan te bieden. Wij werken tegen een vaste vergoeding voor onze diensten waarmee wij verrassingen voorkomen.

Daarnaast begeleiden we de startende ondernemer, omdat een goed administratiekantoor juist in deze fase van onschatbare waarde is. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor onder meer belastingadvies en belastingaangiften. Daarbij zijn wij de partij voor een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies en het afsluiten van hypotheken!

Nieuws

15-03-2018
Compensatieregeling zwangerschapsverlof zelfstandigen

De minister van Sociale ... lees meer

15-03-2018
Paardensportaccommodatie geen onderdeel eigen woning

De Wet IB 2001 merkt als ... lees meer

Meer nieuws