Huis kopen?

U wilt een woning kopen en bent op zoek naar gedegen en betrouwbaar hypotheekadvies. Bij Schakel Advies kunt u terecht voor een persoonlijk en onafhankelijk adviesgesprek.

Bedrijf starten?

Schakel Advies begeleidt de startende ondernemer, juist omdat een goed administratiekantoor juist in deze fase van onschatbare waarde is.

Belasting aangifte invullen

Ieder jaar vindt u weer de bekende blauwe envelop op de deurmat of in de brievenbus. Leuk is anders, maar u zal toch uw belastingaangifte weer moeten invullen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

Administratie

Uw administratie staat vaak ongemerkt op het tweede plan. Met het aanbieden van onze diensten kunnen wij u al uw administratieve zaken uit handen nemen.

Financiele planning

Heeft u vragen over uw financiële situatie, nu en in de toekomst. Schakel Advies zorgt voor antwoorden.

Belastingen

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, erfbelasting of welke belasting dan ook. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

Personeel

Voor personeel dient u veel te regelen. De fiscus, een pensioenfonds en natuurlijk uw medewerker zelf. Wij ondersteunen u graag

Hypotheken

Bent u een starter of heeft u uw droomhuis gezien, gaat u verhuizen of wilt u mogelijk uw hypotheek aanpassen of oversluiten? Wij zijn u graag van dienst.

Starter

Schakel Advies begeleidt de startende ondernemer, juist omdat een goed administratiekantoor juist in deze fase van onschatbare waarde is.

Nieuws

24-05-2018
Non-concurrentiebeding

Een ... lees meer

24-05-2018
Berekening buitenlandbijdrage Zvw

EG-verordeningen inzake ... lees meer

Meer nieuws

Even voorstellen

Rien Schakel

Rien Schakel

Eigenaar

Rien Schakel is directeur en naamgever van Schakel Advies. Als administratie- en belastingconsulent en als hypotheekadviseur is hij de persoon die uw zaken en belangen behartigt. Hij zorgt dat uw administratie- en belastingzaken worden geregeld en geeft u advies waar nodig. Als hypotheekadviseur geeft hij u onafhankelijk advies over hypotheken en aanverwante producten en bemiddelt hij in de afsluiting daarvan.

Marieke de Koning

Marieke de Koning

Administratief medewerker

Marieke de Koning is als administratief medewerkster al vele jaren werkzaam op ons kantoor. Wanneer u ons belt is zij de eerste die u aan de lijn krijgt. Naast haar administratieve werkzaamheden maakt ze onder meer afspraken of zorgt ze voor een hartelijk ontvangst bij een bezoek aan ons kantoor.